Kontakt

Jeg har ingen fast telefontid, men ring eller send mig en besked, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Telefon: [+45] 26 20 62 41
Mail: mail@lenekirkegaard.dk
Guldsmedegade 20, 1. sal, 8000 Århus C
CVR.nr : DK32196837

Min klinik er en del af praksisfællesskabet Psykologhuset Århus. Alle samtaler, møder osv afholdes her, med mindre andet er aftalt. Jeg tilbyder i nogle tilfælde også samtaler via web – kontakt mig for mere information, hvis du er interesseret i dette.

Der er gode parkeringsmuligheder både i Magasins og Sallings p-hus, i p-huset i Borggade og i parkeringskælderen ved Navitas på havnen.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak, hvis du har spørgsmål. Det kan være, du er i tvivl om, hvorvidt terapi er det rigtige for dig og mere specifikt, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig. 

Det kan også være, du er henvist til en psykologisk undersøgelse og gerne vil vide noget mere om, hvad der skal foregå. Eller måske er der noget helt tredje, du gerne vil have afklaret?

For at beskytte dine personoplysninger bedst muligt anbefaler jeg, at du sender SMS’er via app’en Signal, hvor SMS’en krypteres.

Hvis du gerne vil sende mig personlige oplysninger om dig selv – enten forud for eller undervejs i et forløb – skal dette sendes via en sikker forbindelse. Har du ikke selv mulighed for dette, så send mig en besked, hvor du skriver, at du gerne vil kunne sende mig noget – så sender jeg dig en mail, som du kan besvare krypteret til mig.

Som psykolog behandler jeg persondata og skriver journal. Læs mere her.


Priser for terapi & coaching

Priser for individuelle samtaler af ca. 50 minutters varighed:

  • Terapi 1150 kr.
  • Coaching 1150 kr. + moms

Priser for parterapi eller andre samtaler med flere deltagere af ca. 75-90 minutter varighed:

  • 1725 kr.

Hvis du bliver forhindret i at komme til en aftale, kan du melde afbud på mail, telefon eller sms. Gerne så hurtigt som muligt. Hvis der er under 24 timer til vores aftale, så giv besked på telefon eller sms. Ved udeblivelse uden afbud skal du betale for samtaletiden. 

Jeg har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring og du kan derfor ikke bruge en lægehenvisning hos mig. Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, vil du i flere tilfælde kunne få et tilskud.

Det kan også være, at du har en forsikring, der kan dække et antal samtaler. 

Kontakt mig gerne, hvis du har brug for mere information.


Andet

Priser på mine andre ydelser (firmaaftaler, kurser, undervisning, undersøgelser mv.) aftales individuelt. Kontakt mig gerne for et konkret tilbud.